Lulofsstraat 104, 2521AM Den Haag
Gratis verzending v.a. €250,-

HomeOver ons

Over ons

NaraTech

Nara Tech

Welkom bij Nara Tech!

Wij maken onderdeel uit van Nara Groep en hebben ons sindsdien gespecialiseerd in het verkoop en reparatie van infrastructuur machines. Met onze assortiment aan machines en bijbehorende gereedschappen zijn we in staat om onze klanten volledig te ondersteunen bij hun projectbehoeften.

Ons technische personeel heeft vele jaren ervaring in de branche en werken nauw samen met onze klanten om het beste service te bieden die voldoen aan hun eisen.

Of het nu gaat om de aanschaf of reparatie van machines, bij Nara Tech zorgen we voor kwaliteitsproducten en diensten waarop onze klanten kunnen vertrouwen. ‘ Een tevreden klant is ons grootste succes’ zeggen we dan bij Nara.

Nara Tech

Trilstamper of trilplaat leasen?

Wij bieden u de mogelijkheid om de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur te leasen voor uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar stampers, trilplaten, bodemraketten of andere infrastructuur, wij hebben het allemaal voor u beschikbaar. Met onze lease-opties kunt u gebruik maken van de nieuwste trilplaten en stampers, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hoge kosten van aanschaf en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw infrastructuur.

TRILSTAMPER WACKER BS 30-min

Nara Tech

Breed assortiment bij Nara Tech

Bij NaraTech bieden we een uitgebreid assortiment aan trilplaten van hoogwaardige kwaliteit.

Onze voorraad bestaat uit een breed scala die geschikt is voor verschillende toepassingen, van lichte klussen tot zwaardere projecten. We werken samen met betrouwbare en ervaren fabrikanten die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een trilplaat krijgt die aan uw eisen voldoet.

We bieden ook een geweldige klantenservice en ondersteuning, zodat u altijd op ons kunt rekenen als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het gebruik van uw trilplaten. Bij NaraTech streven we naar volledige klanttevreden.